Zomermarkt posterOp zaterdag 13 juni 2015 organiseerden Actie Marketing Groningen en Afdeling PR in opdracht van de winkeliersvereniging Vinkhuizen een oergezellige zomermarkt.

De zomermarkt was met 41 plaatsen en een zeer gevarieerd aanbod, standwerkers en een kinderplein, een succes. De dames hadden alles uit de kast getrokken om er ruchtbaarheid aan te geven. Ze schreven persberichten in diverse media, kondigden het evenement aan in zeer veel uitagenda’s, hadden een grote campagne in de Westerkrant, zorgden voor posters en flyers die op het winkelcentrum en in alle openbare buurtcentra en scholen in Vinkhuizen, De Held, Reitdiep, Gravenburg en Hoogkerk hingen. En in delen van Vinkhuizen werd er een speciale actieflyer zelfs huis-aan-huis verspreidt. Bekijk de video voor een impressie.

De zomermarkt is onderdeel van het marketingjaarplan die er ligt voor het winkelcentrum. Doel is om het winkelcentrum als bruisend hart van Vinkhuizen en Groningen West op de kaart te zetten en meer (potentiële) klanten te trekken.

Door originele offline evenementen te organiseren in het 1e half jaar en aantrekkelijke online activiteiten in het 2e half jaar, is er een sterk en origineel concept neergelegd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>