Op zaterdag 13 juni wordt er een oergezellige zomermarkt georganiseerd op het winkelcentrum Vinkhuizen. Er is ruimte voor veertig standhouders met een grote verscheidenheid aan voordelige koopwaar.

De braderie wordt vooraf uitgebreid gepromoot en we verwachten dan ook vele honderden bezoekers. Met een verscheidenheid aan koopwaar, een kinderplein met springkussen en kinderactiviteiten belooft deze braderie een echte publiekstrekker voor Vinkhuizen en Groningen West te worden.

De markt wordt gehouden van 10.00 – 16.00 uur. Kosten van deelname zijn € 25,00. Dit is inclusief een marktkraam van 4 meter met bovenzeil. In eerste instantie betaalt u € 35,00 en bij het schoon en leeg opleveren van de standplaats/marktkraam, ontvangt u € 10,00 retour.

Bent u geïnteresseerd? Mail dan naar Emma Bel (info@actiemarketinggroningen.nl). U ontvangt dan van ons een inschrijfformulier tezamen met de voorwaarden voor deelname. Wilt u eerst meer informatie? Bel dan met Emma Bel op 06 – 24732805 of Sandra Solleveld op 06-46746454.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>