Door jarenlange ervaring en expertise zal ik streven naar een optimale inzet van de vier pijlers: bereiken, boeien, binden en behouden.

Bereiken = te pakken krijgen

Actie Marketing Groningen heeft tientallen beproefde ideeën om uw klanten te bereiken en uw klantenkring uit te bouwen. Actie Marketing Groningen zal kansen pakken en zien en het klaar spelen om dit om te zetten in scoren.

Middelen:

Nulmeting
Actie Marketing Groningen heeft een speciale nulmeting ontwikkeld waarbij helder in kaart wordt gebracht waar u nu staat.

Strategisch Marketing Actie Plan
Vanuit de nulmeting aangevuld met marktonderzoek en uw wensen koersen we op een meerjarig strategisch actie plan. Dit plan maken we samen. Doel: een echte co-creatie tussen actief meedenken en brainstormen met elkaar die de solide basis legt voor actiemarketing.

Database
Een goed opgebouwde database die ook blijft groeien is een onmisbare succesfactor om uw klanten te bereiken. Wanneer de database groeit, zal de omzet ook groeien. Worden alle klantgegevens goed ingevoerd en weet u genoeg om ze te bereiken? Actie Marketing Groningen kan databasebeheer voor u overnemen en bijhouden. Eenvoudige klantprofielen  via Excel of uitgebreide klantsegmentatie via CRM (Customer Relationship Management).